Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

HARLEM GLOBETROTTERS

Basketball
Le à 19h00  -  VERSLUYS DÔME  -  OOSTENDE

INFORMATION

De Harlem Globetrotters komen in de paasvakantie naar Oostende! Dat de Harlem Globetrotters van België houden, is geen geheim. De basketbalsterren trekken elk jaar volle zalen en kiezen steeds een andere stad uit om hun spectaculaire dunks en razendsnelle balwisselingen met heel veel humor uit ...

Plus d'informations sur HARLEM GLOBETROTTERS

De Harlem Globetrotters komen in de paasvakantie naar Oostende!

Dat de Harlem Globetrotters van België houden, is geen geheim. De basketbalsterren trekken elk jaar volle zalen en kiezen steeds een andere stad uit om hun spectaculaire dunks en razendsnelle balwisselingen met heel veel humor uit te voeren. Twee jaar geleden pakten ze de Sleuyter Arena volledig in (Focus WTV). Op zaterdag 7 april, tijdens de paasvakantie, komen de Harlem Globetrotters terug voor een spetterende basketbalshow in de Versluys Dôme in Oostende. 

Al sinds de oprichting in 1926 spreekt de unieke performance van de Harlem Globetrotters, die sindsdien grote basketbalsterren mochten verwelkomen, overal ter wereld tot ieders verbeelding. De Harlem Globetrotters biedt familie-entertainment van het hoogste niveau. Door de technische basketbalsport te combineren met verrassende showelementen weten de Globetrotters jong en oud keer op keer te boeien. Ook toeschouwers worden actief betrokken in het spektakel.

Dat de Harlem Globetrotters niet verlegen zijn om een kunststukje uit hun mouw te schudden en de show te stelen, is algemeen geweten. De spelers braken al een groot aantal Guiness World Records. Deze zomer slaagde Globetrotter Will Bullard erin om een basketbal vanop 64 meter vanuit een helikopter recht in de korf te mikken! De beelden van de waanzinnige korf vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=s-Ok0Ksd9hI

Inscriptions aux alertes de HARLEM GLOBETROTTERS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE