Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

MAVIS STAPLES + ROLAND

Blues/Country
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

De legendarische Amerikaanse soul, rock-'n-roll & gospel queen Mavis Staples stelt haar gloednieuwe plaat Live in Londen exclusief voor in ons openluchttheater. Deze eerste live-opname in 10 jaar is opgenomen in Londen Union Chapel en geproduceerd ...

Plus d'informations sur MAVIS STAPLES + ROLAND

De legendarische Amerikaanse soul, rock-'n-roll & gospel queen Mavis Staples stelt haar gloednieuwe plaat Live in Londen exclusief voor in ons openluchttheater. Deze eerste live-opname in 10 jaar is opgenomen in Londen Union Chapel en geproduceerd door Staples zelf. Op de plaat laat ze horen dat haar geest op 79-jarige leeftijd nog altijd even strijdlustig is en haar warme, doorleefde stem nog altijd even krachtig.

Haar muziek stamt af uit een tijdperk van mythische soul en straalt altijd pure klasse uit. Ze werd bekend in de jaren vijftig als het gezicht van de invloedrijke muziekfamilie ‘The Staples Singers’, één van de eerste artiesten die het protestlied combineerde met gospel. The Staples Singers kregen internationale faam met R&B-klassiekers als Respect YourselfI’ll Take You There en If You’re Ready Come (Come Go With Me). Sinds de jaren zestig timmerde de gevierde zangeres solo aan de weg en werkte ze ondertussen samen met klasbakken als Prince, Bob Dylan, Curtis Mayfield, Gorillaz, Arcade Fire, Nick Cave en Wilco-frontman Jeff Tweedy. De plaat If All I Was Was Black, geproduceerd door Tweedy, is haar meest politiek beladen soloplaat van deze eeuw waarmee ze trouw blijft aan de strijdlustige geest van The Staple Singers. De plaat is een aangrijpend, universeel pleidooi om voorwaarts te kijken en mededogen te tonen aan elkaar.

Deze grote dame kan terugkijken op een knap en indrukwekkend palmares. In 2005 ontving ze een Lifetime Achievement Award en in 2011 kreeg ze een Grammy voor haar album You Are Not Alone. De glorieuze stem van soul- en gospellegende Mavis Staples is van alle generaties en is meer dan ooit een rots in de branding.

Inscriptions aux alertes de MAVIS STAPLES + ROLAND

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE