Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

UNITED QUEENS
SHINING DIVA'S

Cabaret/Revue
Le à 20h00  -  STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN  -  ANTWERPEN

INFORMATION

United Queens Vier van Belgiës bekendste Show Queen-groepen bundelen hun talenten De een noemt ze travesties, de ander dragqueens. Zelf kiezen ze vaak voor de benaming “Show Queen”. Met hun glinsterende jurken, torenhoge hakken en ...

Plus d'informations sur UNITED QUEENS - SHINING DIVA'S

United Queens Vier van Belgiës bekendste Show Queen-groepen bundelen hun talenten

De een noemt ze travesties, de ander dragqueens. Zelf kiezen ze vaak voor de benaming “Show Queen”. Met hun glinsterende jurken, torenhoge hakken en extravagante make-up zijn ze mee dankzij de populariteit van de Amerikaanse realityserie RuPaul’s Drag Race mainstream geworden. Op zowel tv, events als in clubs zorgt hun aanwezigheid voor net dat beetje (of zeg maar gerust heel veel) meer!

België heeft al tientallen jaren zijn eigen Show Queen-scene, al lang voordat RuPaul’s Drag Race populair werd bij de massa. Een scene met niet alleen solisten maar ook professionele groepen. Maar zoals dat in de wereld vol Glitter & Glamour gaat, heerst er achter de schermen vooral veel jaloezie en concurrentie. Iedereen vindt namelijk dat zijn of haar groep de mooiste, beste en meest extravagante is. En dat zorgt voor veel haat en nijd. En voor verloren kansen.

Toch hebben vier van Belgiës meest bekende Show Queen-groepen de koppen bij elkaar gestoken en komen ze op 13 oktober 2018 met een ongezien spektakel naar Stadsschouwburg Antwerpen. Met ondersteuning van Showcase Entertainment by Tommy Gryson zullen meer dan 16 Show Queens én dansers je een avond bezorgen zoals je die alleen in Las Vegas of het Parijse Lido kan beleven.

Wie zijn deze Show Queens?

  • De Antwerpse groep Shining Diva’s onder leiding van Zsa Zsa Lamor uit Belgium’s Got Talent 2013;
  • De Gentse groep Les Folles de Gand onder leiding van Miss Michelle, bekend van het jaarlijks terugkerende Miss Travestie België;
  • De Mechelse groep Les Filles de Malines onder leiding van Daniela De Malines en Selina Pearl, bekend van de jaarlijkse Show Queen Awards;
  • De gekroonde Missen Les Femmes Uniques onder leiding van Miss Moonlight, gekroond tot Miss Travestie België in 2007.
Prijscategorie 55 EUR is inclusief drankjeInscriptions aux alertes de UNITED QUEENS - SHINING DIVA'S

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE