Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

ROCKY HORROR SHOW

Comédie musicale
Du au  -  CAPITOLE GENT  -  GENT

INFORMATION

De Rocky Horror Show komt na 17 jaar terug naar Gent, na een ge-wel-dige passage in Antwerpen. In november ging het dak van De Shop eraf, in januari nam Rocky op impressionante wijze de Lotto Arena over, en nu moet de Gentse Capitole eraan geloven. ...

Plus d'informations sur ROCKY HORROR SHOW

De Rocky Horror Show komt na 17 jaar terug naar Gent, na een ge-wel-dige passage in Antwerpen. In november ging het dak van De Shop eraf, in januari nam Rocky op impressionante wijze de Lotto Arena over, en nu moet de Gentse Capitole eraan geloven. Tijdens de Gentse hoogmis nog wel: de Gentse Feesten!

Hilarische rockshow
De Rocky Horror Show is niet zomaar een musical, maar een hilarische rockshow. De absurde humor van regisseur Stany Crets wordt afgewisseld met absolute feestnummers, begeleid door een liveband onder leiding van Eric Melaerts. Het is een show waarbij je onmogelijk kan stilzitten: meedansen op de Timewarp, rijst en confetti gooien of ‘slet’ en ‘asshole’ roepen tot je stem er schor van wordt. Zelden was extravagant zo plezant! Alle remmen los, alle hoeken eraf!

Het absurde verhaal
Het pas verloofde koppel Brad Majors en Janet Weiss raakt op een stormachtige avond verzeild in het kasteel van de travestiet Frank-N-Furter en zijn dienaren Riff Raff, diens zus Magenta en zijn minnares Columbia. Ze maken er kennis met de blonde supercreatie van Frank-N-Furter, Rocky – en tussendoor komt de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott de verhaallijn nog eens opvrolijken. Het bezoekje van Brad Majors en Janet Weiss aan het kasteel van de bevreemde travestiet ontaardt algauw in een regelrechte relatie- en libidotest die nét niet in een orgie maar wél met veel jarretellen eindigt.

Ik ga naar de Rocky Horror Show en ik neem mee...
Be prepared! Naar de Rocky Horror Show ga je niet onvoorbereid. Met deze attributen geraak je met de glimlach door de veiligheidscontrole... No worries, voor amper €10 kan je ter plekke nog een officiële Rocky Horror Fanbag aankopen met al deze benodigheden!
* Rijst mag rijkelijk gegooid worden als de newlyweds de kerk verlaten!
* Een feesthoedje? Wat zou je anders dragen tijdens het feestdiner?
* Kranten. Er is niks logischer om onder te schuilen dan deze klassieker.
* Rubberen handschoenen. Ideaal om het ‘snap’ geluid van Dr. Frank-N-Furters’ handschoenen na te bootsen!
* Waterpistool. Met wat zou je ons anders helpen om een echte storm te simuleren?

----

Ik ga akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden gebruikt om deel te nemen aan het loyalty-programma van Deep Bridge en hierdoor kortingen op de toekomstige tickets voor shows van Deep Bridge zal ontvangen.

Inscriptions aux alertes de ROCKY HORROR SHOW

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE