Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

IN GESPREK MET NAOMI KLEIN

DébatLecture
Le à 11h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

IN GESPREK MET NAOMI KLEIN Nee is niet genoeg. Voor de wereld die we nodig hebben Naomi Klein is een begrip. Ze werd in één klap bekend met haar boek No Logo (2000), waarin ze de strategie blootlegt van bedrijven die zich primair toeleggen op het verkopen van hun merk in plaats van hun ...

Plus d'informations sur IN GESPREK MET NAOMI KLEIN

IN GESPREK MET NAOMI KLEIN
Nee is niet genoeg. Voor de wereld die we nodig hebben

Naomi Klein is een begrip. Ze werd in één klap bekend met haar boek No Logo (2000), waarin ze de strategie blootlegt van bedrijven die zich primair toeleggen op het verkopen van hun merk in plaats van hun product. In haar grootschalige onderzoek De shockdoctrine (2007) onthulde ze welke macht er werkelijk schuilt achter de meest ingrijpende crises en oorlogen van de afgelopen veertig jaar. In No Time (2014) lag haar focus op het milieu en hoe we onze verantwoordelijkheid moeten nemen om onze manier van leven te veranderen.

Voor haar laatste boek Nee is niet genoeg. Tegen Trumps shockpolitiek. Voor de wereld die we nodig hebben combineert ze haar kennis en inzichten van de afgelopen jaren en past die toe op de wereld van vandaag. Ze laat zien welke krachten schuilen achter de verkiezing van Trump en welk belang bedrijven hebben bij deze verkiezingsuitslag. Ondanks alles blijft Klein hoopvol en doet een krachtige oproep voor progressieve actie tegen militarisme, racisme, klimaatontkenning, gesloten grenzen … .

Stof genoeg voor een boeiend en geanimeerd gesprek met één van de belangrijkste maatschappelijke stemmen van deze tijd!

Het nieuwste boek van Naomi Klein Nee is niet genoeg. Tegen Trumps shockpolitiek, voor de wereld die we nodig hebben wordt zondag te koop aangeboden. Na het gesprek kan je je boek laten signeren.

Met de campagne #AllemaalMensen vraagt 11.11.11 een rechtvaardig migratiebeleid dat de grondoorzaken aanpakt. Een beleid dat verbindt, ver weg van het wij-zij-denken. In haar boek toont Klein aan hoe nefast zo’n polariserend beleid werkt.

Een samenwerking tussen 11.11.11, De Roma, De Geus en De Standaard.

“De kracht van Naomi Kleins betoog schuilt in de glasheldere samenvatting ervan en in de krachtige oproep tot collectieve actie.” – De Standaard

Inscriptions aux alertes de IN GESPREK MET NAOMI KLEIN

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE