Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

HELMET

Hard-rock/Métal
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

Helmet is één van de meest belangrijke post-hardcore bands uit de jaren '90. Gecontroleerde agressie en intelligente noise zijn Helmets handelsmerk. De band speelt Zeppelinesque riffs met een retestrakke post-hardcore precisie en smijt loeizware akkoorden op een laaggestemde, dreigende ...

Plus d'informations sur HELMET

Helmet is één van de meest belangrijke post-hardcore bands uit de jaren '90. Gecontroleerde agressie en intelligente noise zijn Helmets handelsmerk. De band speelt Zeppelinesque riffs met een retestrakke post-hardcore precisie en smijt loeizware akkoorden op een laaggestemde, dreigende gitaar. De muziek maakt soms ritmische bokkensprongen die eigen zijn aan jazz, mede dankzij de jazz-achtergrond van zanger/gitarist Page Hamilton.

Het is alweer dik twintig jaar geleden dat Hamilton en de zijnen de gitaarwereld op zijn fundamenten liet schudden met mokers van albums als 'Meantime' en 'Betty'. Na zes jaar ligt op 28 oktober het nieuw album 'Dead To The World' in de winkelrekken. Benieuwd hoe dat klinkt? Eén adres op 7 maart.


Local H - Support act
Support komt van de tweekoppige grungeband Local H. Local H staat bekend voor zijn fenomenale en energetische liveshows. Sinds vorig jaar ligt hun achtste studioalbum 'Hey, Killer' in de winkelrekken.

Inscriptions aux alertes de HELMET

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE