Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

BERAADGESLAGEN

JazzPop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Over de dorpen, wier villa-huizen laag wegscholen in het asfalt der steenwegen, hing een bonkende geluidloosheid. Plotseling blafte een hond, en antwoordde een andere hond en verscheurde de donsende stilte in lange, ruwe flarden. Wat doen ze? Ze doen wat ...

Plus d'informations sur BERAADGESLAGEN

Over de dorpen, wier villa-huizen laag wegscholen in het asfalt der steenwegen, hing een bonkende geluidloosheid. Plotseling blafte een hond, en antwoordde een andere hond en verscheurde de donsende stilte in lange, ruwe flarden. Wat doen ze? Ze doen wat ze niet laten kunnen. Hun hond uit.
BeraadGeslagen. Ze toeren door het land. Over de steenwegen. Van dorp tot dorp. Blij. Trendy. Stom he. Plezierige revolutionairen. Band der Opritten. Garagebox-muziek. Veranda-Jazz Stoepdisco. Voorrang van slinks. Rotonde-rumba. Harde steen, lame steen. Lint-jazz. Synthbebouwing
Lander Gyslinck en Fulco Ottervanger. Funcy 2018. Gezellig rond het haardvuur. Head-behangen. BeraadGeslagen. 

BeraadGeslagen maakt de muziek van de toekomst. Het losgelasgen geesteskind van drummer Lander Gyselinck (STUFF., LABtrio) en toetsenist/zanger Fulco Ottervanger (STADT, De Beren Gieren) is een muzikale denktank met drums, synthesizers, poëzie en hoekige elektronica die garant staat voor een indrukwekkende live-ervaring. BeraadGeslagen speelt al 10 jaar lang op de meest duistere en verborgen plekken, maar is nu stilaan klaar om zich met een nieuwe plaat aan het grote publiek te tonen. Voor hun concert in De Roma beloven we je een unieke ervaring waarbij het publiek de waanzin van dichtbij kan meemaken.

FULCO OTTERVANGER (KEYS & THINGS); LANDER GYSELINCK (DRUMS & THINGS)

Inscriptions aux alertes de BERAADGESLAGEN

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE