Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

JOHN SCOFIELD COMBO 66

Jazz
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

John Scofield is één van de allergrootste gitaristen van de moderne jazz . Zijn zo herkenbare gitaargeluid, grote verscheidenheid in stijl en meesterlijke manier van improviseren maken hem tot een unieke speler in het veld. Scofield speelde ...

Plus d'informations sur JOHN SCOFIELD COMBO 66

John Scofield is één van de allergrootste gitaristen van de moderne jazz. Zijn zo herkenbare gitaargeluid, grote verscheidenheid in stijl en meesterlijke manier van improviseren maken hem tot een unieke speler in het veld. Scofield speelde onder meer met Miles Davis, Gerry Mulligan en Chet Baker en nam meer dan dertig albums op onder eigen naam. 

Op zijn nieuwste album laat hij zich live bijstaan door topmuzikanten Gerald Clayton (piano, organ), Vicente Archer (bass) en Bill Stewart (drums). Samen blinken ze uit in straight-ahead jazz en swing, uiteraard met het rauwe elektrische bluesrandje waar Scofield om bekend staat. 

Scofield blijft een te koesteren parel in jazz-land. Dit concert staat in het teken van zijn nieuwste album, dat wordt gereleased in september 2018. Live te ontdekken in Het Depot, jawel. 

Inscriptions aux alertes de JOHN SCOFIELD COMBO 66

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE