Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

PAT METHENY W/ANTONIO SANCHEZ,
LINDA OH & GWILYM SIMCOCK

Jazz
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Jazzgitarist Pat Metheny heeft een stijl die zo uniek is dat je hem met de ogen dicht tussen een hele hoop andere gitaristen uithaalt. Hij begon ooit als trompettist, en toen hij overschakelde naar gitaar bleef zijn sound een combinatie van het losse, flexibele blazersgeluid met een ritmische en ...

Plus d'informations sur PAT METHENY W/ANTONIO SANCHEZ, - LINDA OH & GWILYM SIMCOCK

Jazzgitarist Pat Metheny heeft een stijl die zo uniek is dat je hem met de ogen dicht tussen een hele hoop andere gitaristen uithaalt. Hij begon ooit als trompettist, en toen hij overschakelde naar gitaar bleef zijn sound een combinatie van het losse, flexibele blazersgeluid met een ritmische en harmonische gevoeligheid die eigen is aan de beste gitaristen. Pat Metheny is een van die muzikanten die zowel bij het grote publiek als bij collega’s en critici hoog in het vaandel wordt gedragen. Doorheen zijn veertigjairge (!) carrière werkte hij samen met collega’s van Steve Reich tot Ornette Coleman en van Herbie Hancock tot David Bowie. Hij werd meermaals verkozen tot beste jazzgitarist, won 20 Grammy Awards gaande van Beste Instrumentale Rockalbum via Beste Moderne Jazz Album tot Beste Instrumentale Solo Jazz en werd in 2015 bijgeplaatst in de legendarische Downbeat Hall Of Fame – een eer die naast hem enkel te beurt viel aan gitaristen Django Reinhardt, Charlie Christian en Wes Montgomery. Voor het concert in De Roma wordt hij vergezeld door drummer Antonio Sanchez, bassiste Linda Oh en pianist Gwilym Simcock.

Inscriptions aux alertes de PAT METHENY W/ANTONIO SANCHEZ -

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE