Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

WIM HELSEN
ER WORDT NAAR U GELUISTERD

Comédie
Du au  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Voor zijn nieuwste voorstelling legde Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor. Wim Helsen won voor zijn eerste voorstelling de Neerlands Hoop prijs, en voor zijn derde en ...

Plus d'informations sur WIM HELSEN - ER WORDT NAAR U GELUISTERD

Voor zijn nieuwste voorstelling legde Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan?

Ja hoor. Wim Helsen won voor zijn eerste voorstelling de Neerlands Hoop prijs, en voor zijn derde en vierde telkens de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland van dat theaterseizoen. Zijn vijfde boorling, Er wordt naar u geluisterd, ging op 1 december 2016 in première in Amsterdam, daarna heeft Wim de voorstelling eerst een seizoen geproefdraaid in Nederland. Nu is ze klaar voor De Roma!.

Inscriptions aux alertes de WIM HELSEN - ER WORDT NAAR U GELUISTERD

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE