Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

GUIDO BELCANTO MUSICAL
De Zoete Smaak Der Zonde

Musical
Le jeudi 18/10/2018  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Guido Belcanto blaast 65 kaarsjes uit. Dit is vooral bijzonder als je rekent dat al die 65 jaren met elkaar wedijverden in turbulentie. Passies en rebellieën, depressies en grote successen staken elkaar aldoor de loef af. In de waarachtige musical De ...

Plus d'informations sur GUIDO BELCANTO MUSICAL - De Zoete Smaak Der Zonde

Guido Belcanto blaast 65 kaarsjes uit. Dit is vooral bijzonder als je rekent dat al die 65 jaren met elkaar wedijverden in turbulentie. Passies en rebellieën, depressies en grote successen staken elkaar aldoor de loef af. In de waarachtige musical De Zoete Smaak Der Zonde komt deze bewogen biografie op speelse wijze aan het oppervlak; we leren de pater prefect van het Turnhoutse college kennen, Belcanto’s eerste ontdekker, maar ook Jakke De Zeeman, met wie Belcanto in de jaren tachtig een straatzangersduo vormde. Zelfs Belcanto’s grote held Marco Pantani, van wie Belcanto wel eens een koersfiets cadeau kreeg, passeert de revue. Niet in een droge opeenvolging van feiten, maar wel via een felbewogen, hallucinatorische reis naar het middelpunt van de hel. Hamvraag: zullen zijn vele, zoete zonden hem worden vergeven? Of zal Guido Belcanto verdoemd blijken? Tegelijkertijd biedt deze musical een nauwgezet en evenwichtig inzicht in alle veertien langspelers van Belcanto’s uitgebreide oeuvre. Al zijn belangrijkste songs komen aan bod; de prille hits als Botsauto’s en Plastic Rozen, maar ook het nieuwe werk, van Toverdrank tot Geef Me Liefde . Het beste van het allerbeste, alles op één rij. Een verrukking voor zijn talloze getrouwe fans, een gedroomde eerste kennismaking voor nieuwkomers. De Zoete Smaak Der Zonde is alles in één: een musical, een revue en een biografie; een tragikomedie, een moordverhaal, een voetreis naar het middelpunt van het inferno - en hopelijk weer terug.

TEKST EN REGIE: VITALSKI; ACTEURS: GUIDO BELCANTO, NELE GOOSSENS, KOEN JANSSEN, WILHELMINA VAN HOREN, SANDER SMEETS, WIM GILLIS, CINDY MICHIELSEN, DAVID LENAERTS; MUZIEK: MARTINUS WOLF, LIEVEN DE MAESSCHALCK, GEERT HELLINGS, NICOLAS ROMBOUTS, BERT HUYSENTRUYT

Inscriptions aux alertes de GUIDO BELCANTO MUSICAL - De Zoete Smaak Der Zonde

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE