Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

LUBOMYR MELNYK

Musique classique
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Lubomyr Melnyk is een van de interessantste hedendaagse klassieke componisten van het gerenommeerde Erased Tapes Records (zie ook Ólafur Arnalds, Nils Frahm, Ben Lukas Boyson e.a.). Melnyk is een klassiek geschoolde pianist die sterk beïnvloed is door de minimalistische stroming uit de ...

Plus d'informations sur LUBOMYR MELNYK

Lubomyr Melnyk is een van de interessantste hedendaagse klassieke componisten van het gerenommeerde Erased Tapes Records (zie ook Ólafur Arnalds, Nils Frahm, Ben Lukas Boyson e.a.). Melnyk is een klassiek geschoolde pianist die sterk beïnvloed is door de minimalistische stroming uit de jaren 70. Zijn muziek omschrijft hij als “continuous music”: langgerekte stukken pianomuziek die zich als een vloeiende, ononderbroken lijn voortbewegen. Melnyk live aan het werk zien is een betoverende ervaring. Op zijn laatste plaat Rivers and Streams lijkt het alsof de muziek zelf water wordt dat uit de piano komt gestroomd.

Inscriptions aux alertes de LUBOMYR MELNYK

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE