Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

HET ZESDE METAAL

Musique contemporaine
Le à 20h00  -  GEHEIME LOCATIE  -  GENT

INFORMATION

Het Zesde Metaal – Calais – exclusieve album release show + limited edition LP / CD Het Zesde Metaal stelt zijn nieuwe album voor tijdens een intieme showcase op een geheime locatie in Gent. Het wordt de enige release show dit najaar, de officiële clubtour start pas in februari. ...

Plus d'informations sur HET ZESDE METAAL

Unday Records PRESENTEERT

Het Zesde Metaal – Calais – exclusieve album release show + limited edition LP / CD

Het Zesde Metaal stelt zijn nieuwe album voor tijdens een intieme showcase op een geheime locatie in Gent. Het wordt de enige release show dit najaar, de officiële clubtour start pas in februari.
Fans van de band kunnen het exclusieve event bijwonen, én tegelijk als eerste de cd en een zeer gelimiteerde versie van het vinyl mee naar huis nemen (rood vinyl, enkel die dag te koop), vijf dagen voor de officiële releasedatum. En uiteraard neemt de band na de show de tijd om te signeren. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Inscriptions aux alertes de HET ZESDE METAAL

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE