Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

NILS FRAHM

Musique électronique
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

Hoog bezoek uit Berlijn! De Duitse neoklassieke wonderboy Nils Frahm stond al jaren op onze wishlist en nu komt hij met zijn indrukwekkende liveshow naar ons OLT! Nils Frahm is het schoolvoorbeeld van een muzikant die zijn eigen weg koos en daar ...

Plus d'informations sur NILS FRAHM

Hoog bezoek uit Berlijn! De Duitse neoklassieke wonderboy Nils Frahm stond al jaren op onze wishlist en nu komt hij met zijn indrukwekkende liveshow naar ons OLT!

Nils Frahm is het schoolvoorbeeld van een muzikant die zijn eigen weg koos en daar gigantisch veel succes mee heeft. De cultcomponist en elektronicaproducer gebruikt zijn instrument als nog nooit eerder vertoont. Hij mixt het geluid van een klassieke piano met elektronica, minimal en ambient. Keer op keer weet hij zijn publiek te overtuigen van zijn vakkundig meesterschap. Aan het begin van 2018 verscheen All Melody, een magistraal en avontuurlijk meesterwerk, gebouwd rond prachtige melodieën en minimalistische veranderingen. Op het podium omringt hij zich niet met een band, maar met de beste piano's, synthesizers en looppedalen. Een intense show voor oor en oog. Keer op keer weet hij dan ook zijn publiek in te pakken, van intieme jazzclubs tot grote festivaltenten. Voor de allereerste keer in onze hof, onmisbaar dus!

Inscriptions aux alertes de NILS FRAHM

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE