Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

DR. LEKTROLUV

Pop-rock/Folk
Le à 22h00  -  CACTUS CLUB @ MAZ  -  BRUGGE

INFORMATION

De dokter die de hoogdagen van de electro het mysterieuze groene gezicht gaf, vierde vorig jaar zijn 15-jarige carriere met de verzamelaar ‘Elektrik World’ . De meeste van zijn signature tracks zijn ondertussen uitgegroeid tot echte festival- ...

Plus d'informations sur DR. LEKTROLUV

De dokter die de hoogdagen van de electro het mysterieuze groene gezicht gaf, vierde vorig jaar zijn 15-jarige carriere met de verzamelaar ‘Elektrik World’. De meeste van zijn signature tracks zijn ondertussen uitgegroeid tot echte festival- en clubklassiekers. Artiesten als Boys Noize, Tiga en Vitalic, die vaak voor het eerst opdoken op zijn compilaties zijn ondertussen heuse danceheadliners geworden.

Ondertussen tourde Dr. Lektroluv de wereld rond om podia in Brazilië over Azië en de VS tot in Ibiza aan gensters te spelen met zijn klassieke mix van electroclash, house en techno. In Brugge dateert zijn laatste passage ondertussen van Benenwerk 2006. Overlevenden kunnen getuigen dat de keet toen letterlijk te klein was. Hoog tijd om hem nog eens de Cactus Club om te laten bouwen naar een echte ‘Discothèque’. ‘Bruges’ Burning Down’!

Inscriptions aux alertes de DR. LEKTROLUV

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE