Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

APOLLO BROWN & SKYZOO

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  CACTUS CLUB @ MAZ  -  BRUGGE

INFORMATION

Apollo Brown is één van de meest gevraagde producers uit hip hop stronghold Detroi t. Zijn stijl, zwaar leunend op samples en met een old skool feel gaat verder in de traditie van grote Leftfield producers als J Dilla, Madlib en DJ Premier . Sinds 1996 bracht Apollo een consistente ...

Plus d'informations sur APOLLO BROWN & SKYZOO

Apollo Brown is één van de meest gevraagde producers uit hip hop stronghold Detroit. Zijn stijl, zwaar leunend op samples en met een old skool feel gaat verder in de traditie van grote Leftfield producers als J Dilla, Madlib en DJ Premier. Sinds 1996 bracht Apollo een consistente stroom van instrumental albums en samenwerkingen uit en is hij vast lid van de scene rond Mello Music Group, in goed gezelschap van o.a. Oddisee en Kool Keith. Onder meer Ghostface Killah en Danny Brown deden al beroep op zijn kunsten achter de mengtafel.

Voor zijn albums werkt Apollo Brown samen met een guestrapper die zijn beats van de nodige vocalen kan voorzien. Anders dan vaak de gewoonte is gebeurt dit niet via e-mail, maar kruipt Apollo consequent de studio in met zijn gast. Na o.a. Rass Kass, OC en Guilty Simpson is het nu de beurt aan rapper Skyzoo uit Brooklyn om de lyrics te leveren voor 'The Easy Truth'.

Skyzoo is een gerespecteerd gezicht in de Amerikaanse underground hiphop en werkte als soloartiest o.a. samen met Talib Kweli, Dr Dre en Black Milk. Daarnaast is Skyzoo een vaak gevraagde co-writer voor andere artiesten. Apollo Brown & Skyzoo: een gouden duo!

Inscriptions aux alertes de APOLLO BROWN & SKYZOO

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE