Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

BART PEETERS

Pop-rock/Folk
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

Drie jaar na Op de Groei was er de nieuwe plaat Brood voor Morgenvroeg , een heugelijk feit dat werd gevierd met de Brood voor Morgenvroeg-tournee. Tijdens zijn vorige succesvolle solotournee 2 jaar geleden sleutelde Bart Peeters “zonder plan” ...

Plus d'informations sur BART PEETERS

Drie jaar na Op de Groei was er de nieuwe plaat Brood voor Morgenvroeg, een heugelijk feit dat werd gevierd met de Brood voor Morgenvroeg-tournee. Tijdens zijn vorige succesvolle solotournee 2 jaar geleden sleutelde Bart Peeters “zonder plan” aan de nummers van dit album. Ook de Ideale Mannen haalden toen een frisse neus. Ondertussen kwamen, zagen en verkochten Bart & co al verschillende keren OLT Rivierenhof uit. Nu komen ze met succes nog een keer terug, want iedereen is er opnieuw helemaal klaar voor.

Bart: “Het doel is heel simpel: er iedere avond het concert van ons leven van maken.”

Rasentertainer Bart Peeters staat er al langer om bekend zijn publiek steeds weer op een onvergetelijke avond te trakteren. Samen met zijn lievelingsmuzikanten, een hele reeks nieuwe liedjes en ongetwijfeld enkele golden oldies, wordt het alweer een niet te missen avond.

Inscriptions aux alertes de BART PEETERS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE