Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

BLACK FLOWER + UNIK UBIK

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  CACTUS CLUB @ MAZ  -  BRUGGE

INFORMATION

BLACK FLOWER Sinds de release van hun ijzersterke debuut ‘Abyssinia Afterlife’ (W.E.R.F. / Zephyrus) gaat het de Gentse band Black Flower voor de wind. De plaat rijfde de ene vijfsterrenrecensie na de andere binnen en ook BBC radio-icoon Gilles Peterson prees de band in zijn show als ...

Plus d'informations sur BLACK FLOWER + UNIK UBIK

BLACK FLOWER 

Sinds de release van hun ijzersterke debuut ‘Abyssinia Afterlife’ (W.E.R.F. / Zephyrus) gaat het de Gentse band Black Flower voor de wind. De plaat rijfde de ene vijfsterrenrecensie na de andere binnen en ook BBC radio-icoon Gilles Peterson prees de band in zijn show als dé upcoming ethio-jazzband.

Na een intensieve tournee doorheen België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk moest de muzikale honger van de band gestild worden. Geen voorbereiding, geen plan, maar louter de inspiratie van het moment. Met die ingesteldheid dook Black Flower de studio in. Pas bij het beluisteren achteraf werd beslist om het resultaat op LP te persen. Met deze off-track plaat getiteld ‘Radio Ghost’ laat Black Flower een ander gelaat zien en duikt ze nog dieper in de bezwerende mystiek van de Ethiopische jazz. Muziek die inwerkt op lichaam en ziel en menig muziekliefhebber zal weten te intrigeren.

Nathan Daems: saxen, fluit
Jon Birdsong: cornet
Filip Vandebril: bas
Wouter Haest: keys
Simon Segers: drums

La Bande Annonce de BLACK FLOWER + UNIK UBIK

Inscriptions aux alertes de BLACK FLOWER + UNIK UBIK

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE