Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

DE BONANZAS: THE WONDER YEARS

Pop-rock/Folk
Le à 15h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Nadat De Bonanzas u al op onnavolgbare wijze de allergrootste sixties-hits voorschotelden, gaan ze weer een stapje verder met The wonder Years . Met hun gekend aanstekelijk enthousiasme bladeren ze nog wat dieper door de onuitputtelijke sixties-cataloog. ...

Plus d'informations sur DE BONANZAS: THE WONDER YEARS

Nadat De Bonanzas u al op onnavolgbare wijze de allergrootste sixties-hits voorschotelden, gaan ze weer een stapje verder met The wonder Years. Met hun gekend aanstekelijk enthousiasme bladeren ze nog wat dieper door de onuitputtelijke sixties-cataloog. De grootste hits uit de sixties ademen nog steeds door via commercials, soundtracks, radio- en televisieshows en zowat overal waar muziek en emotie elkaar ontmoeten. De Bonanzas gingen op zoek naar die geweldige nummers die vandaag de radio helaas niet meer halen en tonen aan dat er zoveel meer was dan The Beatles en The Stones. Met hun frisse en veelzijdige selectie van nummers zorgen de heren Bonanzas dat je deze geweldige periode opnieuw kan beleven. Alle belangrijke muzikale stromingen komen aan bod. Je zal voelen, horen en zien wat er allemaal leefde in eigen land en ver daarbuiten. 

De aftrap wordt gegeven in eigen land op de tonen van André Brasseur en The Cousins om daarna het kanaal over te steken naar het Verenigd Koninkrijk waar ze aandacht besteden aan ‘The British Invasion’ en de bijhorende subculturen in de muziek. Met onder meer Mersybeat- en Modbands als Freddy and the Dreamers of The Small Faces waant u zich in het Londen van de jaren 60. Ook het Amerikaanse antwoord op deze Britse invasie via nummers van The Byrds en The Monkees ontbreekt niet. Het mag ook wat ingetogener met countrypareltjes en protestsongs van o.a. Crosby, Stills, Nash & Young en Barry McGuire. Kortom, met de nodige dosis humor, hoge dansbaarheidsfactor en overtuiging laten De Bonanzas je opnieuw wegdromen naar wonderlijke sferen.

THOMAS KEERSMAEKERS (ZANG); DIRK ROEFS (ELEKTRISCHE GITAAR, ACHTERGRONDZANG); STEVEN VAN GOOL (BASGITAAR, ACHTERGRONDZANG); HANS CLAES (KEYBOARD, ACHTERGRONDZANG); BERT ROMMES (DRUMS)

Inscriptions aux alertes de DE BONANZAS: THE WONDER YEARS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE