Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

DEATH CAB FOR CUTIE

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Er zijn een aantal artiesten die zo mooi in De Roma passen dat ze al jarenlang bovenaan onze verlanglijst staan. Death Cab For Cutie is zo'n band. De Amerikaanse indieband werd in 1997 opgericht in Bellingham, Washington en bestaat uit Ben Gibbard (ook ...

Plus d'informations sur DEATH CAB FOR CUTIE

Er zijn een aantal artiesten die zo mooi in De Roma passen dat ze al jarenlang bovenaan onze verlanglijst staan. Death Cab For Cutie is zo'n band. De Amerikaanse indieband werd in 1997 opgericht in Bellingham, Washington en bestaat uit Ben Gibbard (ook bekend van het uit de hand gelopen zijproject The Postal Service), Nick Harmer, Jason McGerr, Dave Depper en Zac Rae. Death Cab For Cutie begon als soloproject van zanger en gitarist Ben Gibbard, maar groeide begin jaren 2000 uit tot een van de beste en meest interessante acts in het rocklandschap. Met een sound die ergens het midden hield tussen indie en emo en heerlijke songs die volstrekt uniek en toch vertrouwd aanvoelden veroverden ze in geen tijd een plekje in het hart van een steeds groeiende groep fans. Platen als Transatlanticism (2003), Plans (2005) en Codes & Keys (2011) maken ondertussen deel uit van het collectieve geheugen. Death Cab For Cutie werd doorheen hun carrière genomineerd voor acht Grammy's, waaronder die voor Best Rock Album voor Kintsugi (2015). In augustus verschijnt hun negende plaat Thank You For Today, op 3 februari staan ze speciaal voor u live in De Roma.

Inscriptions aux alertes de DEATH CAB FOR CUTIE

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE