Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

DUKE GARWOOD

Blues/CountryPop-rock/Folk
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Het is onmogelijk u de Brit Duke Garwood voor te stellen zonder het even over Mark Lanegan te hebben. Hun samenwerking leidde in 2013 tot de fantastische plaat Black Pudding en op vorige Lanegan-tournees was Garwood een vaste verschijning. Maar Duke Garwood is geen sidekick. Op zijn soloplaten ...

Plus d'informations sur DUKE GARWOOD

Het is onmogelijk u de Brit Duke Garwood voor te stellen zonder het even over Mark Lanegan te hebben. Hun samenwerking leidde in 2013 tot de fantastische plaat Black Pudding en op vorige Lanegan-tournees was Garwood een vaste verschijning. Maar Duke Garwood is geen sidekick. Op zijn soloplaten Dreamboatsafari (2011), Heavy Love (2014) en het nog te verschijnen Garden of Ashes creëert hij een heel eigen wereld, waarin zijn doorrookte en doorleefde stem in dialoog gaat met die kenmerkende gitaartokkel die hem zo uniek maakt. Zijn specifieke sound leverde hem (naast Lanegan) fans op als Josh T. Pearson, Tinariwen en Kurt Vile en zorgde ervoor dat zijn platen door de pers stuk voor stuk overladen werden met lof. Te ontdekken!

Inscriptions aux alertes de DUKE GARWOOD

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE