Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

FACES ON TV

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  CACTUS CLUB @ MAZ  -  BRUGGE

INFORMATION

De naam Jasper Maekelberg veroorzaakt al geruime tijd grote buzz binnen de Belpop . Als producer en mixer bepaalde hij mee de sound van o.a. Bazart, Tsar B en Warhola, als muzikant speelde hij in Amongster en is hij de rechterhand van Maarten Devoldere in ...

Plus d'informations sur FACES ON TV

De naam Jasper Maekelberg veroorzaakt al geruime tijd grote buzz binnen de Belpop. Als producer en mixer bepaalde hij mee de sound van o.a. Bazart, Tsar B en Warhola, als muzikant speelde hij in Amongster en is hij de rechterhand van Maarten Devoldere in Warhaus. En nu is er ook de langverwachte debuutplaat van zijn soloproject Faces On TV, op kwaliteitslabel Unday. Radiohits als ‘The Image of Boy Wonder’ hoorde je waarschijnlijk al passeren.

‘Night Funeral’ is zoals de titel al verklapt een sensuele, bij momenten donkere nachtplaat geworden waarop de producer en muzikant Maekelberg de songwriter Maekelberg inkleedt in een zwoel palet van exotische instrumenten, tribale ritmes en filmische r&b. Een tijdloos album dat iedereen gehoord moet hebben en met dergelijk uitgebreid instrumentarium de lat meteen hoog legt voor de liveshows van de groep.

Dat Faces On TV moeiteloos de uitdaging aangaat bewezen de concerten eerder dit jaar in de AB en De Kreun, waar Jasper Maekelberg de verwachtingen volledige inloste. Sterrenslag bij de aanwezige pers, en in het najaar opnieuw op tour. Dat verdient een passage in Brugge voor deze nieuwe topper!

Inscriptions aux alertes de FACES ON TV

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE