Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

GOLDEN EARRING
LIVE CONCERT XL

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  LOTTO ARENA ANTWERPEN  -  ANTWERPEN

INFORMATION

De live optredens van Golden Earring – één van de langst bestaande rockbands ter wereld – zijn steevast een feest van begin tot einde. Hun recentste shows in Vlaanderen liepen dan ook moeiteloos vol. In 2018 zien ze het nog ...

Plus d'informations sur GOLDEN EARRING - LIVE CONCERT XL

De live optredens van Golden Earring – één van de langst bestaande rockbands ter wereld – zijn steevast een feest van begin tot einde. Hun recentste shows in Vlaanderen liepen dan ook moeiteloos vol. In 2018 zien ze het nog grootser en trekken ze naar de Antwerpse Lotto Arena.

Ze spelen nog steeds in de klassieke formatie zoals in de hoogdagen van de classic 70’s rock. Met zanger Barry Hay, George Kooymans op gitaar, Rinus Gerritsen aan de bas en Cesar Zuiderwijk op drums. De gemiddelde leeftijd van deze rockers neigt ondertussen naar de 70. Maar op het podium zijn de heren nog altijd even bevlogen als 30 jaar geleden. De songs die ze brengen zitten in elke vezel van hun lijf geprent en wat je telkens weer hoort én voelt zijn vier muzikanten die blindelings op elkaar zijn ingespeeld.

Radar Love, Twilight Zone, When The Lady Smiles,… alle iconische songs uit een carrière van ondertussen meer dan een halve eeuw zullen op 3 november 2018 in de Lotto Arena beter klinken dan ooit!

CATEGORIE 1 : ZITPLAATS TRIBUNE
CATEGORIE 1P : STAANPLAATS PARTERRE

Inscriptions aux alertes de GOLDEN EARRING - LIVE CONCERT XL

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE