Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

KIM WILDE
Here Come The Aliens

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Weinig intro's zijn zo heerlijk nostalgisch en herkenbaar als de synthesizer aan het begin van Kim Wilde 's 'Kids In America'. Op 24 november 2018 is het eindelijk zover: Kim Wilde live in De Roma! Wie kent ze niet, de heerlijke hits waarmee Kim Wilde in ...

Plus d'informations sur KIM WILDE - Here Come The Aliens

Weinig intro's zijn zo heerlijk nostalgisch en herkenbaar als de synthesizer aan het begin van Kim Wilde's 'Kids In America'. Op 24 november 2018 is het eindelijk zover: Kim Wilde live in De Roma! Wie kent ze niet, de heerlijke hits waarmee Kim Wilde in de eighties de Europese hitparades bestormde? Na het internationale succes van 'Kids In America' volgend topsongs als 'Cambodia', 'View From a Bridge' en 'You Keep Me Hangin' On'. Niet minder dan dertig miljoen albums en singles heeft ze inmiddels verkocht en ruim dertig jaar na haar debuut.

Kim Wilde doet haar naam eer aan. Haar songs zijn soms een tikkeltje ruig, maar tegelijk gevoelig, door de aanstekelijk melancholieke klank van haar stem. Haar stijl viel goed in de smaak van het internationale poppubliek. In 1983 werd ze bij de Engelse BPI Awards uitgeroepen tot beste Engelse zangeres.

In de jaren ’90 laste ze een muzikale sabbatical in en vulde ze haar tijd met het moederschap en tuinieren. Maar Kim kwam terug, en hoe. In 2003 scoorde ze samen met de Duitse zangeres Nena de adembenemende tweetalige wereldhit 'Anyplace, Anywhere, Anytime'. In 2018 brengt ze met "Here Come The Aliens" een volledig nieuwe plaat uit, die haar meteen voor de eerste keer tot in Borgerhout brengt. Dat belooft!

Inscriptions aux alertes de KIM WILDE - Here Come The Aliens

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE