Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

LE TRIO JOUBRAN

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Drie broers, drie ouds: Samir, Wissam en Adnan. De Arabische luitspelers leggen hun ziel in hun muziek, als ze samenkomen in de studio of op het podium klinken de drie solisten plots als één stem. De broer Joubran componeren ook al hun ...

Plus d'informations sur LE TRIO JOUBRAN

Drie broers, drie ouds: Samir, Wissam en Adnan. De Arabische luitspelers leggen hun ziel in hun muziek, als ze samenkomen in de studio of op het podium klinken de drie solisten plots als één stem. De broer Joubran componeren ook al hun nummers samen, buiten het trio heeft muziek maken voor hen geen zin.

De familie Joubran komt uit Nazareth in Palestina en bracht al verschillende bekende oudspelers voort. Bovenal is hun muziek een verderzetting en demonstratie van een lange traditie. Door poëzie van Mahmoud Darwicht op muziek te zetten, dragen ze nog meer de Palestijnse culturele identiteit uit.

Sinds 2002 maakt Le Trio Joubran wereldwijd naam en faam. Zo stonden de drie broers al op het podium van het Olympia in Parijs en Carnegie Hall in New York. Live krijgt hun muziek nog meer diepgang en ruimte tot improvisatie door het samenspel met een cellist en twee percussionisten. 

Inscriptions aux alertes de LE TRIO JOUBRAN

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE