Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

LEAVE US AT DAWN: BALL BAROQUE

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Het culturele clubconcept Leave Us At Dawn is al meer dan dertig edities een vaste waarde in het Antwerpse uitgaanscircuit. Evenementenbureau Stalker brengt een compromisloze combinatie van vrijzinnige avant-garde performance en popcultuur. Voor het ...

Plus d'informations sur LEAVE US AT DAWN: BALL BAROQUE

Het culturele clubconcept Leave Us At Dawn is al meer dan dertig edities een vaste waarde in het Antwerpse uitgaanscircuit. Evenementenbureau Stalker brengt een compromisloze combinatie van vrijzinnige avant-garde performance en popcultuur. Voor het culturele stadsfestival, Antwerpen Barok 2018, slaan ze de armen in elkaar met dé Antwerpse nightlife & local specialist, This Is Antwerp, voor hun meest bombastische en prestigieuze stadsbal tot nu toe. Op Balle Baroque vind je de hele avond lang een bonte variëteit aan performances die een ding gemeen hebben: een barokke overdaad aan vorm en inhoud. Zij het in jazz, dans, pop, theater of opera: barok, de kunststijl die overdaad en expressie gebruikt om kunst tot het publiek te brengen, leeft nog steeds in de harten van de Antwerpenaren. Balle Baroque brengt al deze scenes samen. An urban fairy tale to remember.

Inscriptions aux alertes de LEAVE US AT DAWN: BALL BAROQUE

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE