Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

LP

Pop-rock/Folk
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

De New Yorkse singer-songwriter Laura ‘ LP ’ Pergolizzi zakt deze zomer opnieuw af naar België. Nadat ze voor het eerst in de Charlatan speelde, vervolgens op Les Ardentes en Ronquieres Festival stond en daarna speelde voor een ...

Plus d'informations sur LP

De New Yorkse singer-songwriter Laura ‘LP’ Pergolizzi zakt deze zomer opnieuw af naar België. Nadat ze voor het eerst in de Charlatan speelde, vervolgens op Les Ardentes en Ronquieres Festival stond en daarna speelde voor een uitverkocht Koninklijk Circus; staat ze op 4 mei opnieuw voor een volle La Madeleine in Brussel om haar nieuwste album Heart To Mouth live voor te stellen.

Ze verwierf de afgelopen jaren faam als songwriter toen ze meeschreef aan nummers voor Cher, Christina Aguilera, Rita Ora en Rihanna. In 2001 bracht ze haar eerste album Heart-Shaped Scar uit, maar zonder al te veel succes. Gelukkig gaf ze niet op, want inmiddels heeft LP sublieme platen op haar naam staan: Suburban Sprawl & Alcohol (2004), Forever for Now (2014) en Lost On You (2016). Met de monsterhit Lost On You van haar gelijknamige vierde album veroverde ze de hele wereld en ook in België haalde ze de top van de hitlijsten. Op Spotify heeft ze met deze hit al meer dan 165 miljoen Spotify streams en op YouTube meer dan 240 miljoen views.

Op haar vijfde plaat gooit ze letterlijk al haar kaarten op tafel en schuwt ze geen enkel thema: liefde, lust, angst, onzekerheid, ontrouw, spijt en verlossing, ze passeren allemaal de revue.
-No filter, no censorship, and no bullshit.-

The Guardian beloonde het album met vier sterren en ook De Morgen nomineerde het onmiddellijk als één van de albums van de week: "De songs doen vlijmscherp en compact aan, zijn met liefde voor de sixties gearrangeerd en worden met veel passie gezongen. Pergolizzi klinkt er nu als Stevie Nicks, dan weer als Neko Case of, wanneer ze de strotsluizen wijdopen zet, als Cyndi Lauper.”

Inscriptions aux alertes de LP

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE