Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

M-IDZOMER DAG 4
NOVASTAR + GABRIEL RIOS + ...

Pop-rock/Folk
Le à 17h30  -  M-Binnentuin  -  LEUVEN

INFORMATION

M-IDZOMER 2018 - DAG 4: NOVASTAR + GABRIEL RIOS + FRANK VANDER LINDEN Van 2 tot 5 augustus 2018 pakt het eigenzinnige muziek- en cultuurfestival van Het Depot en M - Museum, M-IDZOMER, uit met een negende editie. Met Intergalactic Lovers, Absynthe Minded, ...

Plus d'informations sur M-IDZOMER DAG 4 - NOVASTAR + GABRIEL RIOS + ...

M-IDZOMER 2018 - DAG 4: NOVASTAR + GABRIEL RIOS + FRANK VANDER LINDEN
Van 2 tot 5 augustus 2018 pakt het eigenzinnige muziek- en cultuurfestival van Het Depot en M - Museum, M-IDZOMER, uit met een negende editie. Met Intergalactic Lovers, Absynthe Minded, Avishai Cohen '1970', Novastar en Gabriel Rios zijn de eerste namen van het festivalweekend bekend.

NOVASTAR + GABRIEL RIOS
Novastar werkt op een Olympisch ritme. Vier jaar zit er tussen elk album in. Joost Zweegers, de man achter Novastar, neemt telkens de nodige tijd. En dat loont, want weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Novastar werkt op dit moment aan nieuwe songs die in de loop van 2018 zullen verschijnen. Live te ontdekken op M-IDZOMER 2018!
//
Gabriel Rios' pad slingert zich doorheen het leven; nu eens rechtlijnig, dan weer grillig, maar steevast inspirerend en ontluisterend. De sprookjesachtige samenwerking met celliste Amber Docters van Leeuwen en contrabasspeler Ruben Samama leidde tot het succesvolle album ‘This Marauder’s Midnight’. Verwacht je op M-IDZOMER aan een combinatie van nieuwe, onuitgegeven nummers. En natuurlijk: zijn klassiekers.

FRANK VANDER LINDEN
Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn zeer succesvol solo-debuut ‘Frank Vander linden’. In 2018 bewijst Vander linden het nogmaals met een nieuw, voldragen solo-album en talrijke intieme concerten.
Het nieuwe album 'Nachtwerk' is een plaat die klinkt zoals ze heet; een verzameling van hoogstpersoonlijke songs, gevat in een intens, late night-geluid. ‘Nachtwerk’ is confessioneel en indringend van teneur. Van de eerste single ‘Ik dacht aan een vrouw’ tot de ironische slotsong ‘Weet jij hoe het moet?’ is het nieuwe album één donkere, maar uiteindelijk troostende luisterervaring. Oh jawel, Vander linden kan het nog steeds alleen.

Inscriptions aux alertes de M-IDZOMER DAG 4 - NOVASTAR + GABRIEL RIOS + ...

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE