Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

MARBLE SOUNDS

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

Als er één groep is die de laatste vijf jaar recht naar de hoogste regionen van de Belgische muziekscene is gevlogen, is het wel Marble Sounds . In al zijn bescheidenheid ontpopte het geesteskind van Pieter Van Dessel zich in 2010 tot de ...

Plus d'informations sur MARBLE SOUNDS

Als er één groep is die de laatste vijf jaar recht naar de hoogste regionen van de Belgische muziekscene is gevlogen, is het wel Marble Sounds. In al zijn bescheidenheid ontpopte het geesteskind van Pieter Van Dessel zich in 2010 tot de ruwe parel van de Belgische popmuziek. 

De melancholische indierock op hun debuutalbum ‘Nice Is Good’ werd enthousiast onthaald door pers, publiek en concertorganisatoren. Dankzij de superbe single ‘Leave A Light On’ vond Marble Sounds de weg naar het brede publiek. 

Intussen zijn we acht jaar later en verschijnt in augustus 2018 hun vierde studio album op het vertrouwde Zealrecords. Het kreeg de naam ‘The Advice To Travel Light’ en ligt vanaf 21 september 2018 in de winkelrekken. Verwacht je aan elf indringende, diep gelaagde streelzachte songs met dreigende ondertoon

Inscriptions aux alertes de MARBLE SOUNDS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE