Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

MGMT

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

" Get ready to have some fun ." Dat zijn de eerste woorden op Little Dark Age , het vierde album van het nu al legendarische MGMT. Yes. Maak je klaar voor een spetterend dansfeestje! Tien jaar nadat ze de wereld veroverden met hun album Oracular ...

Plus d'informations sur MGMT

"Get ready to have some fun." Dat zijn de eerste woorden op Little Dark Age, het vierde album van het nu al legendarische MGMT. Yes. Maak je klaar voor een spetterend dansfeestje!

Tien jaar nadat ze de wereld veroverden met hun album Oracular Spectacular is MGMT weer helemaal klaar om iedereen uit de bol te krijgen. Deze zomer warmt het Amerikaanse duo zich al eens op op de wei van Werchter, op 11 december houdt hun wereldtournee halt in Antwerpen en zetten ze De Roma in vuur en vlam met hun psychedelische, funky electric pop. Eigenzinnig, met een flinke knipoog naar de eighties, maar vooral: onweerstaanbaar voor iedereen met ook maar een beetje gevoel voor ritme in de benen.  

Electric FeelKidsTime To Pretend …  De heerlijk swingende popnummers van MGMT zitten in ons collectief dansgeheugen gegrift. Met hun mix van vrolijke deuntjes, overgoten met een sausje van synthesizers en elektrische gitaren, zorgden ze voor een nieuwe sound bij het binnengaan van de eenentwintigste eeuw. Ze effenden daarmee het pad voor groepen als Tame Impala. Stilstaan bij een optreden van dit Amerikaanse duo is simpelweg onmogelijk.

Na de experimentele uitstapjes op hun twee vorige albums keren Andrew VanWyngarden en Ben Goldwasser op Little Dark Age terug naar hun roots: psychedelische pop die niemand onberoerd laat en een glimlach op ieders gezicht tovert. Niet te missen!

Dit concert is een coproductie tussen Live Nation en De Roma.

Inscriptions aux alertes de MGMT

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE