Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

NOVASTAR

Pop-rock/Folk
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

Joost Zweegers ( Novastar ) verkeert in de vorm van zijn leven. Na een rits uitverkochte clubshows, waaronder een uitverkochte AB, plus een schitterende festivalzomer met als hoogtepunten de mainstage op Rock Werchter, Bospop, Lokerse Feesten en ...

Plus d'informations sur NOVASTAR

Joost Zweegers (Novastar) verkeert in de vorm van zijn leven. Na een rits uitverkochte clubshows, waaronder een uitverkochte AB, plus een schitterende festivalzomer met als hoogtepunten de mainstage op Rock Werchter, Bospop, Lokerse Feesten en Pukkelpop, kunnen we zonder overdrijven stellen dat Novastar helemaal terug is.

Zijn laatste plaat The Cold Light of Monday wordt beschouwd als zijn beste werk ooit en werd opgenomen in de herfst en winter in Brighton. Die herfstige sfeer hoor je terug in warme songs als Home Is Not Home en Holly en het bloedmooie Cruel Heart.

In een nieuwe bezetting laat Zweegers zien en horen dat de lange pauze verfrissend werkte. Klassiekers als Wrong, Never Back Down en The Best Is Yet To Come hebben live een opvallend heldere en krachtige aanpak meegekregen, en de nieuwe songs worden meteen enthousiast onthaald door het publiek. De shows leverden dan ook enkel superlatieven op in de pers.

Verwacht je dus aan een avond vol prachtige popsongs en beklijvende meezingers van één van de grootste songsmeden uit de Belpopgeschiedenis.

"De ontroerendste der belpoppers is terug met een nieuwe plaat. Pakkende songs? Check. Fluwen melancholie? Yep." - De Morgen

Inscriptions aux alertes de NOVASTAR

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE