Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

SONGS: MOLINA
A MEMORIAL ELECTRIC CO.

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

SONGS: MOLINA A MEMORIAL ELECTRIC CO. Met Timothy Showalter (Strand Of Oaks), Erin Osmon & special guests Songs: Molina bestaat uit een groep geweldige muzikanten die samengebracht werden door hun bandleider, zanger, muzikant, dierbare vriend en ...

Plus d'informations sur SONGS: MOLINA - A MEMORIAL ELECTRIC CO.

SONGS: MOLINA A MEMORIAL ELECTRIC CO. 
Met Timothy Showalter (Strand Of Oaks), Erin Osmon & special guests

Songs: Molina bestaat uit een groep geweldige muzikanten die samengebracht werden door hun bandleider, zanger, muzikant, dierbare vriend en broer, de betreurde Jason Molina. Toen Molina in 2013 op 39-jarige leeftijd overleed verloor het indielandschap een van haar allergrootste talenten. Om de nalatenschap van een van de meest getalenteerde muzikanten van de laatste decennia passend te eren, besloot zijn band vorig jaar het project Songs: Molina in het leven te roepen. Voor Songs: Molina komen originele Magnolia Electric Co.-leden Mike Brenner (lap steel), Jason Evans Groth (gitaar), Michael Kapinus (keys), Mark Rice (drums) en Pete Schreiner (bas) opnieuw samen om de vlam van Molina’s geliefde songcatalogus levend te houden. Het is een zeldzame gelegenheid voor fans die Jason Molina volgden tijdens zijn leven en voor hen die zijn werk pas te laat ontdekten om al die prachtige nummers nog eens live mee te maken. Voor deze tour springt zanger Timothy Showalter (Strand of Oaks) aan boord als centrale zanger. Op Showalters doorbraakplaat Heal (2014) staat met de song JM een van de mooiste eerbetonen aan Jason Molina. De Europese tournee is geïnspireerd door een reünie die in 2017 plaatsvond naar aanleiding van het verschijnen van Jason Molina: Riding With The Ghost, de officiële Molina-biografie die geschreven werd door Erin Osmon. Osmon zal ook in De Roma aanwezig zijn en stukken uit de biografie voorlezen.

Inscriptions aux alertes de SONGS: MOLINA - A MEMORIAL ELECTRIC CO.

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE