Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

SPINVIS

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  CACTUS CLUB @ MAZ  -  BRUGGE

INFORMATION

< Seulement disponible en Néerlandais > Erik de Jong, beter bekend als Spinvis , probeert naar eigen zeggen al heel zijn leven vrolijke liedjes te maken. Tot op heden is hij er nog niet in geslaagd en maar goed ook. Hoe luidt het gezegde ook weer? ‘Schoenmaker blijf bij je ...

Plus d'informations sur SPINVIS

< Seulement disponible en Néerlandais >

Erik de Jong, beter bekend als Spinvis, probeert naar eigen zeggen al heel zijn leven vrolijke liedjes te maken. Tot op heden is hij er nog niet in geslaagd en maar goed ook. Hoe luidt het gezegde ook weer? ‘Schoenmaker blijf bij je leest’?

Op zijn nieuwste ‘Trein Vuur Dageraad’ zingt Spinvis over ouder worden, vergankelijkheid, de liefde en de dood. Het album bevindt zich net als zijn voorgangers op het snijpunt van melancholisch en opgewekt. ‘Trein Vuur Dageraad’ bundelt een reeks ambachtelijke luisterliedjes, fraai gearrangeerd met statige strijkers, intimistische blazers en natuurlijk de unieke stem van de Jong, die tot op vandaag een van de mooiste uit de Nederlands(talig)e popmuziek blijft.

Na uitverkochte passages in de AB en deze zomer in het OLT Rivierenhof komt Spinvis in het najaar terug voor een beperkt aantal concerten in Vlaanderen.

Inscriptions aux alertes de SPINVIS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE