Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

THE BOOTLEG SIXTIES

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

De beste Sixties muziekshow van de wereld is terug met een vernieuwde show! Sir Elton John zegt het zelf: “ This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world. ” Met een spectaculaire show zetten de heren van The ...

Plus d'informations sur THE BOOTLEG SIXTIES

De beste Sixties muziekshow van de wereld is terug met een vernieuwde show! Sir Elton John zegt het zelf: “This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world.” Met een spectaculaire show zetten de heren van The Bootleg Sixties al jaren de zalen in Nederland én België op hun kop. Ze spelen de meest legendarische songs uit de sixties van o.a. The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Who en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.

Kortom: een swingende ode aan de beste muziek van de jaren zestig. De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waan je je met The Bootleg Sixties terug in de jaren zestig. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek, aan het eind van de avond staat de zaal gegarandeerd op zijn kop.

DEN PUGSLEY (ZANG, BAS); STEVE PHYPERS (DRUMS, ZANG); JAMIE COOK (ZANG, GITAAR); CHRIS SKORNIA (KEYBOARDS, ZANG); TONY SKEGGS (GITAAR; ZANG)

Inscriptions aux alertes de THE BOOTLEG SIXTIES

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE