Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

THE CINEMATIC ORCHESTRA

Pop-rock/Folk
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

Ergens tussen jazz, triphop en elektronica zweeft de Britse band The Cinematic Orchestra . De formatie rond componist en multi-instrumentalist Jason Swinscoe bestaat al bijna 20 jaar en op zijn palmares staan tal van projecten. Van eigen studioalbums tot ...

Plus d'informations sur THE CINEMATIC ORCHESTRA

Ergens tussen jazz, triphop en elektronica zweeft de Britse band The Cinematic Orchestra. De formatie rond componist en multi-instrumentalist Jason Swinscoe bestaat al bijna 20 jaar en op zijn palmares staan tal van projecten. Van eigen studioalbums tot soundtracks van films en remixes, maar ook van concerten in befaamde zalen als The Royal Albert Hall en het Barbican Centre tot samenwerkingen met topartiesten als Patrick Watson en Moses Sumney… de lijst is eindeloos lang en impressionant!

Bij het grote publiek brak de band in 2007 door met de bloedmooie song To Build A Home, dat vaak terugkomt in films of op televisie. Na 12 jaar brachten ze zopas het langverwachte vierde studioalbum To Believe uit, opnieuw via Ninja Tune. Het werk klinkt zoals steeds filmisch, dankzij de gelaagde arrangementen, minimalistische beats en subtiele elektronica. Half maart speelde de band een verpletterend concert in de Ancienne Belgique. Op 7 juli neemt The Cinematic Orchestra je mee op sleeptouw in de feeërieke setting van het OLT. Nu al het kippenvelconcert van de zomer!

Inscriptions aux alertes de THE CINEMATIC ORCHESTRA

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE