Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

THE TALLEST MAN ON EARTH
WHEN THE BIRD SEES THE SOLID GROUND

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Na een periode met band (de Dark Bird Is Home -tour in 2015) keert de Zweedse singer/songwriter Kristian Matsson, beter bekend als The Tallest Man On Earth , terug naar zijn roots. Helemaal alleen op het podium, enkel hij, z’n raspende stem, ...

Plus d'informations sur THE TALLEST MAN ON EARTH - WHEN THE BIRD SEES THE SOLID GROUND

Na een periode met band (de Dark Bird Is Home-tour in 2015) keert de Zweedse singer/songwriter Kristian Matsson, beter bekend als The Tallest Man On Earth, terug naar zijn roots. Helemaal alleen op het podium, enkel hij, z’n raspende stem, vingervlugge gitaarspel en die heerlijke songs. Een jaar geleden besloot Matsson dat hij de mallemolen van opnemen, platen uitbrengen en touren weer even beu was, en gooide hij het met A Light In Demos over een andere boeg. Tegen een razend tempo nam hij songs op, meteen op camera,  om zo zijn liefde voor muziek, film en fotografie samen te brengen. Het nieuwe vijfdelige project When The Bird Sees The Solid Ground gaat verder op dezelfde weg. Nieuwe song “An Ocean” is de eerste in een nieuwe reeks waarbij elke song begeleid wordt door een video gemaakt door Kristian Matsson zelf. Muziek en video vormen zo een mooi geheel dat zich over de loop van 2018 zal ontvouwen, met elke maand een nieuwe song en video. The Tallest Man On Earth trekt met de nieuwe songs ook de baan op, met een exclusieve Belgische soloshow op 27 september 2018 in De Roma. Verwacht niet alleen de nieuwe songs, maar natuurlijk ook al die heerlijke klassiekers als “King Of Spain”, “Love Is All”, “The Gardener” en “The Dreamer”. We kijken er al naar uit om hem voor de eerste keer in De Roma te verwelkomen!

Inscriptions aux alertes de THE TALLEST MAN ON EARTH - WHEN THE BIRD SEES THE SOLID GROUND

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE