Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

TRIXIE WHITLEY

Musique électroniquePop-rock/FolkR'n'B/Soul/Funk
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

‘Porta Bohemica’ , Trixie Whitley’s nieuwste langsp eler, is oorspronkelijk gekend als een oude spoorlijn die Duitsland met Oostenrijk verbindt. Bij het maken van haar nieuwe plaat, was de singer-songwriter geïnspireerd door verafgelegen ritten en het gegeven van de oude ...

Plus d'informations sur TRIXIE WHITLEY

‘Porta Bohemica’, Trixie Whitley’s nieuwste langspeler, is oorspronkelijk gekend als een oude spoorlijn die Duitsland met Oostenrijk verbindt. Bij het maken van haar nieuwe plaat, was de singer-songwriter geïnspireerd door verafgelegen ritten en het gegeven van de oude spoorlijn. ‘Porta Bohemica’ ligt sinds vorig jaar in de winkelrekken, maar kan u op 13 december helemaal live aanschouwen in onze zaal.

Trixie Whitley is een mix van electronica, R&B, singer-songwriter en punkrock en heeft een unieke artistieke identiteit. Sinds 2013 staat Trixie Whitley er helemaal als soloartieste. Debuutplaat ‘Fourth Corner’ was een groot succes. Het leverde haar meteen een internationale tour, drie nominaties en een MIA voor Best Female Artist op.

‘Porta Bohemica’ was een twee jaar durend proces dat Trixie als artieste heeft veranderd. “Bij het maken van dit album kwam ik tot een heleboel realisaties. Wanneer je je angsten loslaat, kan je je palet aan kwaliteit eindelijk bekijken.” De plaat bracht alvast de topsingles 'Soft Spoken Words' en 'Closer' met zich mee.

Inscriptions aux alertes de TRIXIE WHITLEY

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE