Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

WOVENHAND | STEF KAMIL CARLENS

Pop-rock/Folk
Le mercredi 18/07/2018  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

Duistere en indringende alt.folk door de enigmatische frontman van het ter ziele gegane 16 Horsepower David Eugene Edwards, dat is Wovenhand . Muziek die weet te bezweren door een ongeëvenaarde intensiteit, die je blijft hypnotiseren en achtervolgen. ...

Plus d'informations sur WOVENHAND | STEF KAMIL CARLENS

Duistere en indringende alt.folk door de enigmatische frontman van het ter ziele gegane 16 Horsepower David Eugene Edwards, dat is Wovenhand. Muziek die weet te bezweren door een ongeëvenaarde intensiteit, die je blijft hypnotiseren en achtervolgen. Loeiende gitaren, opzwepende percussie, een getormenteerd stemgeluid en donkere melodieën, doordrongen van een mystieke theatraliteit die bij momenten Nick Cave evenaren.
Zijn laatste en negende album Star Treatment (2016) is zijn meest heavy project dat hij met metal producer Sandford Parker opnam in de studio van Steve Albini. Het album huivert en rammelt en zorgt voor een ongekende spanning als je ernaar luistert. 

Een concert van Wovenhand meemaken is dan ook een bijzonder vurige en intense muzikale ervaring die onder je huid kruipt.

Inscriptions aux alertes de WOVENHAND | STEF KAMIL CARLENS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE