Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

GEPPETTO & THE WHALES

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

In 2012 haalde het Kempische zestal Geppetto & The Whales een welverdiende tweede plaats in Humo’s Rock Rally. De EP People Of Galicove en debuutplaat Heads Of Woe die daaruit volgden werden waanzinnig goed onthaald, met singles als Juno en 1914 ...

Plus d'informations sur GEPPETTO & THE WHALES

In 2012 haalde het Kempische zestal Geppetto & The Whales een welverdiende tweede plaats in Humo’s Rock Rally. De EP People Of Galicove en debuutplaat Heads Of Woe die daaruit volgden werden waanzinnig goed onthaald, met singles als Juno en 1914 die wekenlang kampeerden aan de top van De Afrekening (Studio Brussel). Geppetto & The Whales blinken uit in eigentijdse indierock met uitstapjes richting enerzijds oorstrelende en meerstemmige samenzang en anderzijds psychedelische pop en meeslepende soundscapes. Betoverend, bezwerend en simpelweg knap van een jonge band die veel meer bagage torst dan de leeftijd van de bandleden doet vermoeden. Vier jaar na het debuutalbum is er nu eindelijk nieuw materiaal onderweg. Passages verscheen in september en bevat bijdrages van Rob Moose (The National, Arcade Fire), Trever Hagen (Bon Iver) en Jeremy Boettcher (S. Carey). Een plaat met internationale allures dus, mede dankzij producer Brian Joseph die ook al achter de knoppen zat voor Colin Stetson, Bon Iver en Sufjan Stevens. Deze zomer lichten ze een eerste tipje van de sluier op tijdens een exclusieve show op Pukkelpop, in het najaar stellen ze de plaat met veel trots aan u voor in De Roma.

Inscriptions aux alertes de GEPPETTO & THE WHALES

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE