Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

THE COMO MAMAS

R'n'B/Soul/Funk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

The Como Mamas brengen doorleefde gospel uit Mississippi, diep in het Zuiden van de VS. Ze werden ontdekt door het legendarische Daptone-label (thuishaven van onder andere de betreurde Charles Bradley en Sharon Jones) en raakten bekend bij het grote ...

Plus d'informations sur THE COMO MAMAS

The Como Mamas brengen doorleefde gospel uit Mississippi, diep in het Zuiden van de VS. Ze werden ontdekt door het legendarische Daptone-label (thuishaven van onder andere de betreurde Charles Bradley en Sharon Jones) en raakten bekend bij het grote publiek toen ze in 2015 voor de eerste keer van hun thuisstad Como in Mississippi naar Harlem (New York) reisden om daar een verpletterende performance te geven op de Daptone Super Soul Revue in het Apollo Theater. Na hun eerste twee platen op Daptone volgde in 2017 met “Move Upstairs” strafste gospelsoulplaat van de laatste jaren. Hoewel ze op plaat worden ondersteund door The Glorifiers Band (met enkele van Daptone’s beste huismuzikanten aan boord) draait bij The Como Mamas alles rond het trio fantastische stemmen van Ester Mae Willbourn, Della Daniels en Angela Taylor. Instrumentale omlijsting is beperkt, maar live blazen ze je zonder probleem van je stoel met hun gouden stemgeluid en authentieke overtuiging. Vorig jaar passeerden ze al eens in België voor een reeks uitverkochte concerten, in januari 2019 keren ze terug voor een exclusieve show in De Roma.

Inscriptions aux alertes de THE COMO MAMAS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE