Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

DJ SHADOW
THE MOUNTAIN WILL FALL

Pop-rock/FolkRap/Hip-hop/Slam
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Toen DJ Shadow ’s fenomenale debuutplaat Endtroducing… in 1996 het levenslicht zag was dat niet minder dan een revolutie. Op de plaat (die in het Guinness World Records Book belandde als “de allereerste volledig gesamplede plaat”) creëert Shadow een feilloze ...

Plus d'informations sur DJ SHADOW - THE MOUNTAIN WILL FALL

Toen DJ Shadow’s fenomenale debuutplaat Endtroducing… in 1996 het levenslicht zag was dat niet minder dan een revolutie. Op de plaat (die in het Guinness World Records Book belandde als “de allereerste volledig gesamplede plaat”) creëert Shadow een feilloze mozaïek van de muzikale tijdsgeest, die ook vandaag nog een voorbeeld is voor dj’s overal ter wereld. Met een stevige voorliefde voor zware hiphopbeats uit The Bronx en enkel ondersteund door een drummachine en twee turntables slaagde Josh Davis er met nummers als “Organ Donor”  en “Stem / Long Stem” om de schotten tussen verschillende muziekgenres te slopen, en een plaat te maken die door fans van zowel hiphop, techno als rock werd gesmaakt. Na Endtroducing… volgde The Private Press, de plaat waarmee Shadow (met single "Six Days" voorop) zijn positie tussen de grote muzikale gangmakers bevestigde. 

Vorig jaar verscheen Shadow na een afwezigheid van vijf jaar opnieuw op het toneel met The Mountain Will Fall. In de vooruitgeschoven topsingle “Nobody Speak” gaf hij ruimte aan Killer Mike en El-P van Run The Jewels om hun zwarte vitriool over de huidige stand van zaken in de wereld te spuien over een heerlijke, hedendaagse track die toch vintage DJ Shadow is. 
Online magazine The AV Club besprak The Mountain Will Fall als volgt: “This is DJ Shadow’s best work since his early-aughts heyday. Whatever difficult terrain he had to scale to wrangle this mountain was worth the trip, and suggests even greater ascents in the future.”. Dat belooft!

Inscriptions aux alertes de DJ SHADOW - THE MOUNTAIN WILL FALL

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE