Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR

Reggae
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

De Duitser Shantel bouwt met zijn Bucovina Club Orkestar overal een feestje. Die Club, of dat concept, is ondertussen wereldwijd bekend voor zijn broeierige ambiance, dat gebaseerd is op een extatische mix van dj-truuks en balkan-klanken. Op zijn ...

Plus d'informations sur SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR

De Duitser Shantel bouwt met zijn Bucovina Club Orkestar overal een feestje. Die Club, of dat concept, is ondertussen wereldwijd bekend voor zijn broeierige ambiance, dat gebaseerd is op een extatische mix van dj-truuks en balkan-klanken.

Op zijn dertigste verjaardag van Club Guerilla begint Shantel aan een nieuw hoofdstuk in zijn nooit eindigende tournee 'Shantology // 30 Years of Club Guerilla'. Als pionier van de Balkan kwam Shantel in 2008 de hitlijsten binnen met de nummers 'Mahalageasca' en 'Bucovina'. 

De hossende mix van woeste polka's, traditionele Slavische muziek, Jiddische klezmer, Ottomaanse Èoèek en de nodige electronische invloeden weten keer op keer het publiek tot aan het krankzinnige toe aan het dansen te krijgen. Wees welkom in de wereld van dé pionier en stuwende kracht achter de balkan-rage. Disko Partizani! 

Inscriptions aux alertes de SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE