Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

ADRIAAN VAN DEN HOOF
NEE, GISTEREN WAS HET OOK AL LAAT?

Seul en scène
Le dimanche 26/02/2017  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Na het afronden van de succesvolle trilogie Achterklap-Doortocht-Hoogspanning is het nu tijd voor de terugslag. Waar het in de vorige voorstellingen vooral over een opeenstapeling van de zin en onzin van ons vluchtige bestaan ging en over de vermoeiende zoektocht naar nostalgisch geluk, beslist ...

Plus d'informations sur ADRIAAN VAN DEN HOOF - NEE, GISTEREN WAS HET OOK AL LAAT?

Na het afronden van de succesvolle trilogie Achterklap-Doortocht-Hoogspanning is het nu tijd voor de terugslag. Waar het in de vorige voorstellingen vooral over een opeenstapeling van de zin en onzin van ons vluchtige bestaan ging en over de vermoeiende zoektocht naar nostalgisch geluk, beslist Adriaan Van den Hoof deze keer 'thuis' te blijven. Letterlijk en figuurlijk het podium als zijn natuurlijke habitat te beschouwen. De wereld observeren vanuit zijn zetel en zich met hand en tand verzetten tegen FOMO (Fear of Missing Out), het gesprek met zichzelf aangaan en beslissen om de deur naar buiten toch maar gesloten te houden. Nee, het was gisteren ook al laat... is het antwoord op een vraag, maar wat die vraag is of inhoudt, komen we samen met hem te weten in zijn nieuwe voorstelling.

“Van den Hoof zoals we hem graag zien, de grappige verteller die met grote ogen en ongeremd jeugdige frisheid naar zijn omgeving kijkt.” (DE STANDAARD)

Inscriptions aux alertes de ADRIAAN VAN DEN HOOF - NEE

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE